На Житомирщині кобила відкусила 6-річному хлопчику статевий орган
Житомирщина

На Житомирщині кобила відкусила 6-річному хлопчику статевий орган

7 серпня 2020, 09:44
0
0
Сподобалось?
0

У Житомирській області кобила відкусила 6-річному хлопчикові статевий орган.

Про це повідомляє ТСН.

Сталося це на полі, коли хлопчик намагався перевести тварину на інше пасовище. Після інциденту малюк прибіг додому, де батько викликав «швидку». Хлопчика разом із відірваним статевим органом доправили спочатку в районну, а звідти – в обласну дитячу лікарню. Медики були шоковані тим, що почули телефоном.

«Різні випадки були, а такого не було, ми звикли – пальці, руки, а це ситуація неординарна», – каже завідуючий хірургічним відділенням обласної дитячої лікарні Ігор Вишпінський.

Подібних операцій тутешні хірурги ще не проводили. Намагалися перевезти травмованого хлопчика у столицю. Але від інциденту на полі до операційного столу вже минули вісім годин. Тому узялися за операцію самі. Увесь час консультувалися зі столичними фахівцями по телефону. Операція минула успішно, лікарі сподіваються, що пришитий орган приживеться.

«Кавернозні тіла залишились у дитини і це врятувало. Сподівання, що буде усе добре, тому що на кавернозні тіла пришили головку, уретру сформували і так далі. Зараз кожен день проводимо перев'язки», – додає хірург.

Для батька травмованого хлопчика – загадка, чому кобила вкусила малого. Попри те, що накоїла, її усе ж не пустять на ковбасу, а залишать у господарстві. Щоправда дітям, яких у сім'ї аж троє, заборонили підходити до тварини, та й дорослі стали більш обережними поряд із кобилою.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися