На Житомирщині попрощалися із загиблим в авіакатастрофі 19-річним курсантом
Житомирщина

На Житомирщині попрощалися із загиблим в авіакатастрофі 19-річним курсантом

7 жовтня 2020, 21:00
0
0
Сподобалось?
0

У Новограді-Волинському попрощалися із загиблим в авіакатастрофі під Чугуєвом 19-річним курсантом Богданом Матвійчуком.

Церемонія прощання проходила в Новоград-Волинському будинку офіцерів, куди земляки Богдана прийшли, аби віддати шану його пам'яті, повідомляє Суспільне.

Богдан Матвійчук був єдиною дитиною в сім'ї, і батьки змогли виховати його дійсно хорошою людиною, розповідає класна керівниця Богдана Тетяна Бучовська: «Він був найкращим учнем з усіма найкращими людськими якостями: розумний, толерантний, добрий. Всі його друзі зібралися тут і вони можуть підтвердити мої слова – Богдан був найкращим».

З Богданом один з його кращих друзів Володимир Федоренко разом провів дитинство, пригадує, як Богдан радів, що зможе літати: «Ми були постійно разом – і вдома, і коли кудись ішли, і коли в Карпати поїхали разом. Не уявляю свого дитинства без Богдана. Він розповідав, як йому подобається навчання, як хоче літати –показував мені літаки, на яких він буде літати. Він хотів бути майстром своєї професії».

Однокласниці Богдана Дар’я Івасюк та Каріна Сайко про Богдана кажуть, що він був одним з найдобріших і найменш конфліктних людей, яких вони коли-небудь знали.

Втратити Богдана було наче втратити свого сина, говорить Тетяна Романюк – мама Богданового однокласника Віталія Романюка:

«Богданчик був найкращим другом моїх дітей. У мене три сини. Середній – Віталій – його однокласник. А старший і молодший дружили з Богданом, вони були дуже близькі. Богдан був золотим другом».

Поховали Богдана Матвійчука на Новоград-Волинській Алеї Слави. 7 жовтня у Новограді-Волинському оголосили Днем жалоби.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися