У Житомирі прооперували водія, якого побив поліцейський
Житомирщина

У Житомирі прооперували водія, якого побив поліцейський

4 листопада 2020, 20:42
0
0
Сподобалось?
0

У середу, 4 листопада, Житомирська місцева прокуратура порушила справу за фактом перевищення службових повноважень працівниками правоохоронного органу, що сталося у місті Житомирі.

Зокрема, у соцмережах набуло резонансу відео, у якому місцеві жителі розповіли про побиття працівниками патрульної поліції водія, який не виконав їхнє прохання вийти зі свого автомобіля для перевірки відповідних документів. Про це пише Рупор Житомира.

Подія відбулась 03.11.2020 у Житомирі, уночі, близько 01 год. 30 хв. За їхніми словами, після того, як чоловіка доставили до відділення поліції, він потрапив до лікарні, де його терміново прооперували.

Наразі матеріали кримінального провадження для проведення досудового розслідування передані до Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Хмельницькому.

Процесуальне керівництво здійснює Житомирська обласна прокуратура.

Крім того, Житомирський відділ поліції розпочав кримінальне провадження за фактом умисного заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень, у зв’язку з виконанням ним службових обов’язків (ч. 2 ст. 345 КК України).

Кримінальне провадження розпочато за заявою патрульного інспектора щодо спричинення йому цим водієм тілесного ушкодження під час перевірки документів на транспортний засіб.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням здійснює Житомирська місцева прокуратура.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися