З ока стирчали ножиці: у Житомирі намагалися вбити директорку стоматполіклініки
Житомирщина

З ока стирчали ножиці: у Житомирі намагалися вбити директорку стоматполіклініки

1 грудня 2020, 13:08
0
0
Сподобалось?
0

У Житомирі лікаря-стоматолога підозрюють у замаху на  вбивство своєї керівниці.

Про це повідомляє ТСН.

Непритомну директорку приватної стоматологічної клініки у власному кабінеті у калюжі крові знайшла бухгалтерка.  Двері клініки журналістам не відчиняють, хоча видно, що всередині хтось є.

У сусідній перукарні, яка теж належить потерпілій, кажуть: ніхто не бачив і не чув, як усе сталося. Спочатку думали, що це нещасний випадок. Директорка впала і  нахромилася на ножиці. Вони стирчали в оці.

Колеги викликали швидку. Потерпілу  доправили в реанімацію обласної лікарні. Її стан лікарі оцінюють як тяжкий. У жінки травми голови та ока.

Слідчі, які приїхали на місце, нещасний випадок одразу відкинули. За характером травм було зрозуміло, директорку хтось намагався вбити. З кабінету нічого не зникло. Підозри впали на працівника цієї ж клініки 28-річного стоматолога-ортопеда.

"Обстановка свідчила про те, що вона просто сиділа в кабінеті і наносила собі макіяж, а далі вона впала від удару, і фактично втратила свідомість.  Слідчі кваліфікують справу як замах на вбивство , тобто були виконані всі дії, щоб позбавити людину життя. І мотив про це свідчить і травми,  які були завдані", - зазначає речниця ГУНП у Житомирській області Алла Ващенко.

У поліції припускають, що молодий лікар намагався вбити директорку клініки начебто через борги. Він позичав у неї гроші на своє весілля і приховував виручку.

"Потерпіла позитивно до нього ставилася. Але дійсно позичала йому кошти. Окрім того, з'явилися у нього боргові зобов’язання через його недобросовісність  в роботі. Власниці (клініки - Ред.) стало відомо, що чоловік недобросовісно  обходився з коштами від клієнтів", - говорять у поліції.

Син потерпілої Сергій Яремчук каже  - ні з ким із підлеглих мати не конфліктувала.

"Це звір і нелюд. Він присвоював, мабуть, гроші. Декілька разів його бачив, навіть не можу сказати, що це за людина. В неї (потерпілої матері - Ред.) дуже багато друзів, знайомих, всі в шоці", - розповідає чоловік.

Молодого лікаря нині тримають під вартою, йому інкримінують замах на убивство. Своєю чергою тесть затриманого Микола Лавренчук твердить - зять такого вчинити не міг.

"Я нікому не вірю. Ніяких грошей він не винен, тому що він забезпечений був на всі сто. Ніяких коштів не потребував, я не вірю", - говорить він.

Підозрюваний теж своєї провини  не визнає, а у клініці після інциденту хочуть встановити камери відеоспостереження. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися