Стоматологиня з Житомира 10 років колекціонує краватки
Житомирщина

Стоматологиня з Житомира 10 років колекціонує краватки

18 грудня 2020, 16:32
0
0
Сподобалось?
0

Жителька Житомира Людмила Райкова назбирала майже півтисячі краваток – в колекції є краватка з кадром з американського фільму, краватка-сафарі і краватка-кросворд. Здебільшого, Людмила Яківна купує їх у секонд-хендах або отримує у подарунок від друзів і колег.

Про це пише Суспільне.

Людмила Райкова вже півстоліття працює стоматологом. Розповідає, що по закінченню робочого дня часто заходить до магазину, аби поповнити свою колекцію. Вдома для свого хобі жінка виділила окреме місце у передпокої, оскільки за 10 років назбирала 485 краваток.

"Спочатку я збирала краватки, які мені сподобалися – за кольором та якістю тканини, – говорить Людмила Яківна. – Мені хотілося придбати краватку під той чи інший одяг, а потім я стала збирати краватки, які мають сюжет".

Кожен екземпляр колекції особливий, але дві краватки, зі слів Людмили Райкової, є її улюбленими:

"На цій ось сюжет, присвячений тридцятим рокам минулого століття. Це кадр з американського фільму. А ось це сафарі – із серії, присвяченої диким тваринам. Ось – краватка з кросвордом. А це дві мої улюблені краватки – одна яскрава і строката, а на іншій зображений Джеймс Бонд".


Людмила Райкова каже, що хоче показати свою колекцію широкому загалу, а тому планує зробити виставку в одному із художніх салонів Житомира.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися