Шукають свідків смертельної аварії на трасі Київ-Ковель
Житомирщина

Шукають свідків смертельної аварії на трасі Київ-Ковель

4 січня 2021, 17:59
0
0
Сподобалось?
0

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди, що сталася 17 листопада на Житомирщині, загинуло двоє чоловіків. Поліцейські шукають свідків та очевидців події для встановлення усіх її обставин.

Як повідомляє пресслужба поліції у Житомирській області, близько 18:10, на 118 км автодороги Київ-Ковель, поблизу с. Маклаївки, сталося лобове зіткнення легковика ВАЗ та вантажівки МАН.

У результаті ДТП водій легковика, 40-річний житель Рівненської області, від отриманих травм загинув. Його 42-річного пасажира доставили до лікарні, однак, на жаль, за кілька годин чоловік теж помер.

Нині триває встановлення всіх обставин події у рамках кримінального провадження за статтею «порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами».

Якщо ви були свідками або очевидцями вказаної дорожньо-транспортної пригоди, проїздили повз та маєте записи з відеореєстратора, зверніться безпосередньо до відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Житомирській області за адресою: вул. Старий бульвар, 5/37 або зателефонувати за номером (0412) 407-431 чи на спецлінію «102».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися