На Житомирщині 9-річна дитина мала наколядувати грошей матері на спиртне
Житомирщина

На Житомирщині 9-річна дитина мала наколядувати грошей матері на спиртне

14 січня 2021, 17:25
0
0
Сподобалось?
0

У Бердичеві Житомирської області у жінки відібрали 9-річну доньку. Напередодні Щедрого вечора працівники соцслужб навідалися до місцевої жительки, яка перебувала у них на контролі.

Учора,13 січня, під час рейду працівники соціальної служби наприкінці робочого дня відвідали родину, яка перебувала у на обліку служби у справах дітей. Побачене шокувало учасників рейду. На момент візиту у помешканні перебувала п'яна матір дитини, її співмешканець та кілька сторонніх чоловіків. Вони розпивали алкоголь. В оселі панував безлад, а з продуктів харчування були лише батон, олія та незакінчена пляшка спиртного, пише ТСН.

9-річна дівчинка була у занедбаному стані. Матір дитини відмовлялася віддавати її через те, що «має бути Щедрий вечір, Старий Новий рік і дитина ходитиме щедрувати та посівати, заробляючи таким чином гроші».

Незважаючи на такі «плани» жінки, дитину вилучили з родини та відправили до Бердичівської районної лікарні. Там встановили, що дівчинка вже перехворіла на коронавірус.

Її направлять в Житомирський обласний центр для тимчасового перебування дітей, поки служба у справах дітей готуватиме позовну заяву до суду про позбавлення жінки батьківських прав.

За словами працівників служби у справах дітей, матір дівчинки є матір’ю-одиначкою, в полі зору відповідних служб перебуває давно. Шанс для виправлення, який їй надавався, вона не використала.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися