На Житомирщині помер 17-річний сирота, який 3 години пролежав на морозі
Житомирщина

На Житомирщині помер 17-річний сирота, який 3 години пролежав на морозі

21 лютого 2021, 14:05
0
2
Сподобалось?
2

У Житомирській області неповнолітні напідпитку намагалися пройти додому із сусіднього села через поле у люті морози. Один з юнаків помер. Інший з обмороженням кінцівок перебуває у лікарні.

Про це пише ТСН.

Хлопці поверталися із сусіднього села додому пізно ввечері. Старший втрачав сили і не міг йти. Товариш залишив його у полі і пішов у село сам. І вже вдома про усе розповів батькам.

Мати 13-річного Василя розповіла, що знала, що син разом з друзями пішли у сусіднє село святкувати день народження товариша. Василь прийшов додому вже за першу ночі, був наляканим, розповів, що його товариш Сашко лежить у полі. Мати зателефонувала батькам хлопця.

Після дзвінка матері Василя родичі 17-річного Сашка поїхали на пошуки. Хлопець лежав у снігу, але був ще живим.

"Він ще нам щось говорив. Він просто йти не міг, ми його почали нести і донесли його до дороги, а там сіли в машину і поїхали додому, а там вже викликали сімейного і швидку", - розповіла опікунка загиблого підлітка Юлія Булой.

Медики, які приїхали на виклик, констатували смерть підлітка від переохолодження. Василя, який дійшов з поля, госпіталізували з обмороженням.  Медики певні, якби хлопець залишився з товаришем у полі, то не вижив би.

У загиблого хлопця померли і батько, і матір. Чотири місяці тому опікунство над ним узяла рідна тітка. Родина дружня і велика, ніхто з них не пиячить, каже сільська староста. Запевняє, в їхньому селі підлітки купити горілку не могли.

У поліції з’ясовують обставини загибелі хлопця. Слідчі вже знайшли, хто продав алкоголь підліткам.

Правоохоронці кажуть, що загиблий Сашко на лютому морозі пролежав щонайменше три години. Причину смерті остаточно має встановити експертиза.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися