На Житомирщині дерево вбило двох лісівників
Житомирщина

На Житомирщині дерево вбило двох лісівників

11 березня 2021, 16:21
0
0
Сподобалось?
0

На Житомирщині під час санітарної вирубки дерев загинули двоє лісників. 

Про це повідомляє нацполіція Житомирської області.

Нещасний випадок стався 10 березня. Близько 9:10 до відділення поліції у м. Чуднові надійшло повідомлення про загибель 55-річного жителя с. Карвинівки. Як встановили слідчі, чоловік знаходився на місці проведення санітарної вирубки лісу в одному з кварталів Соболівського лісництва. Під час робіт на нього впало дерево. На жаль, врятувати травмованого не вдалося, він помер по дорозі до Чуднівської лікарні.

Цього ж дня близько 12:00 до поліції надійшло повідомлення про травмування деревом 46-річного чоловіка у Баранівському лісництві. Попередньо, на майстра лісу впав стовбур під час робіт з обрізання дерев. Унаслідок отриманих травм він загинув на місці події.

Нині триває встановлення всіх обставин подій у рамках кримінальних проваджень, розпочатих за ч. 2 ст. 271 (Порушення вимог законодавства про охорону праці) КК України. Тіла загиблих направлені для проведення судово-медичних експертиз.

Законодавством порушення вимог охорони праці, якщо це спричинило загибель людей або інші тяжкі наслідки, карається виправними роботами на строк до 2 років або обмеженням волі на строк до 5 років.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися