На Житомирщині авто влетіло у вантажівку: загинули троє молодих людей
Житомирщина

На Житомирщині авто влетіло у вантажівку: загинули троє молодих людей

22 березня 2021, 16:20
0
0
Сподобалось?
0

Вночі 22 березня у Коростишеві на Житомирщині сталась смертельна аварія.

Про це пише відділ комунікації поліції Житомирської області.

Водій легкового Volkswagen із пасажирами на значній швидкості зачепив попутній Chevrolet і некерована автівка влетіла під вантажівку, припарковану на узбіччі. Унаслідок пригоди загинули троє людей, один з пасажирів з травмами у лікарні.

Про обставини ДТП розповів начальник ГУНП в Житомирській області Юрій Олійник.

Так, близько 1 години ночі 22 березня водій автомобіля Volkswagen Passat, 20-річний місцевий житель, рухаючись по вулиці Київській у м. Коростишеві на значній швидкості, намагався здійснити випередження попутного автомобіля Chevrolet Aveo по правій смузі руху. Після бокового зіткнення із ним некерований Фольксваген винесло до відбійника, де легковик влетів під автопоїзд DAF із напівпричепом.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій Volkswagen та двоє його пасажирів, 21-річний чоловік та 16-річна дівчина, усі жителі м. Коростишева, від отриманих травм загинули на місці. Третього 21-річного пасажира цієї ж автівки, з тілесними ушкодженнями госпіталізували до лікарні.

"У травмованого чоловіка за результатами медичного обстеження зафіксували стан алкогольного сп’яніння у 1,99 проміле. Визначення стану, в якому знаходились загиблі водій і пасажири «Volkswagen», наразі триває. Інші учасники ДТП, водій і пасажир «Chevrolet» та керманич вантажівки, попередньо, не постраждали. Їх автомобілі отримали механічні пошкодження", - зазначив Юрій Олійник.

Усі обставини та причини, які призвели до трагічної ДТП, поліцейські встановлюють у рамках розпочатого за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України кримінального провадження.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися