На Житомирщині 2-річний хлопчик заблукав у лісі
Житомирщина

На Житомирщині 2-річний хлопчик заблукав у лісі

23 березня 2021, 16:29
0
0
Сподобалось?
0

У Житомирській області у селі Кам'янівка у лісі знайшли 2-річного хлопчика.

Про це повідомляє нацполіція Житомирської області.

Подія сталась у неділю, 21 березня на півночі Житомирщини. Про зникнення свого племінника віком 2,3 роки до поліції повідомила овручанка. За словами заявниці, їй подзвонила перелякана сестра із с. Кам’янівки та повідомила, що не може знайти свого маленького сина.

У вказаний населений пункт виїхали патульні та слідчо-оперативна група Овруцького відділу.

Як розповіла мати хлопчика, вона разом із сином приїхала наводити лад після зими у заміському будинку. Поки вона поралася, її 2-річний син грався на подвір'ї. В якийсь момент жінка виявила, що хлопчик зник. Самостійні пошуки на території будинку та на сільській вулиці не дали результатів, тож налякана матір зателефонувала родичам.

Село розташоване у лісистій місцевості, тож правоохоронці та небайдужі місцеві жителі поділилися на групи і взялися відпрацьовувати територію. Одна з груп перевіряла покинуті будівлі, хащі та чагарники у селі та на околицях, інші - прочісували ліс.

"У лісі були окремі ділянки, де ще лежав сніг. На ньому ми помітили сліди дитячого взуття і пішли по них. Увесь цей час голосно гукали хлопчика на ім’я. Врешті побачили дитину. Малюк спокійно ішов лісовою дорогою, а коли ми його покликали, розвернувся нам назустріч, - розповів заступник начальника Овруцького відділу поліції Петро Бородій.

Службовим автомобілем поліцейські привезли малюка у село і передали матері. На щастя, з дитиною нічого не сталось, а своєї подорожі він не злякався.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися