На Житомирщині у 11-річного хлопця вистрелили з рушниці
Житомирщина

На Житомирщині у 11-річного хлопця вистрелили з рушниці

5 липня 2021, 13:17
0
0
Сподобалось?
0

У Житомирській області 11-річний хлопчик отримав кульове поранення з пневматичної рушниці. У нього вистрілив старший на 2 роки товариш, у якого він гостював.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Житомирської області.

Учора, 4 липня, до Пулинської лікарні з пораненням потрапив 11-річний хлопчик, який гостював у селі Бастова Рудня. Як з’ясувалось, у нього з пневматичної рушниці під час розваг поцілив 13-річний товариш. У потерпілого хлопчика діагностували поранення грудної клітки та у подальшому прооперували в обласній дитячій лікарні.

Правоохоронці встановили, що 11-річний хлопчик, житель Житомира, перебував у гостях разом з іншим родичем, 13-річним жителем Оліївської громади.

"Підлітки розважалися в домогосподарстві та в одному з приміщень знайшли пневматичну рушницю. Попередньо, зброю там залишив батько одного з хлопців. Під час розваг старший з них поцілив у молодшого товариша", - розповіли у поліції.

За фактом поранення дитини у поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 128 (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) КК України.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися