15-річна дівчина зарізала коханого і заховала його тіло
Житомирщина

15-річна дівчина зарізала коханого і заховала його тіло

14 липня 2021, 19:14
0
0
Сподобалось?
0

На Житомирщині 15-річна дівчина вбила свого 14-річного хлопця під час конфлікту, завдавши йому ножові поранення в шию й груди.

Як повідомляє поліція Житомирщини, хлопець зник 12 липня увечері, а його тіло знайшли 13 липня у закинутій будівлі неподалік села Сингаїв.

До поліції звернулась мати із повідомленням про те, що напередодні увечері пішов з дому і до теперішнього часу не повернувся її 14-річний син. Під час розшукових дій поліцейські провели подвірний обхід та оглянули навколишню територію. Неподалік у закинутій будівлі під завалами цегли й було виявлено тіло дитини, - йдеться в повідомленні.

За підозрою у причетності до вбивства поліція затримала 15-річну дівчину. Їй оголошено про підозру в умисному вбивстві.

"Попередньо встановлено, що напередодні увечері близько 20-ої години у закинутій будівлі (де хлопця і знайшли) вони зустрічалися та між ними виник конфлікт. Усі його обставини наразі поліцейські встановлюють", - зазначили правоохоронці.

"Початкові свідчення дівчина кілька разів змінювала, а тому мотиви вчинення убивства хлопця будуть встановлені у ході подальшого розслідування. Під час слідчих дій і з місця події, і з обійстя підозрюваної ми вилучили докази причетності її до скоєння тяжкого злочину. Попередньо відомо, що останнім часом у неї із загиблим були неприязні стосунки. Також ми вживаємо заходів для встановлення можливих співучасників злочину", - повідомив начальник главку поліції Житомирщини Юрій Олійник.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися