Молодята з Житомира віддали весільні подарунки потребуючим дітям
Житомирщина

Молодята з Житомира віддали весільні подарунки потребуючим дітям

9 серпня 2021, 17:02
0
0
Сподобалось?
0

Підгузки, іграшки, дитяче харчування та одяг, які отримали під час весільної церемонії Юлія та Дмитро Лисенко, вони передадуть дітям із малозабезпечених родин. 

Молодята розповіли кореспондентам Суспільного, що вони попросили гостей весільних урочистостей дарувати їм саме такі подарунки.

Дмитро та Юлія Лисенко – житомиряни. 6 серпня вони одружилися й повінчалися. На честь свого свята молодята вирішили зробити добрий вчинок.

"Ми вирішили, щоб замість квітів наші гості подарували нам підгузки, іграшки, дитяче харчування – все, що пов'язано з маленькими дітками, – каже Дмитро Лисенко. – Так ми захотіли зробити власний внесок у добру справу".

Мама нареченого Наталія Лисенко розказала, що це була ідея Дмитра.

"Наречена і її батьки підтримали цю ідею, – каже Наталія Лисенко. – Ми оголосили про це гостям. На нашу думку, запах квітів розвіється, а добра справа залишиться".

Гостя весілля Тетяна Король схвалює таку ініціативу наречених.

"Це гарна ідея робити дітям добро, – каже Тетяна Король. – І я принесла подарунок для діток. Я бажаю, щоб дівчинка, яка візьме мою лялечку, була здорова, красива, щаслива, вродлива і щоб раділа іграшці".

Гості Михайло та Олена Шелюк принесли одяг для малюків.

"Ідея дуже правильна, – каже Михайло Шелюк. – Коли нам сказали про це, нам сподобалося. І я вважаю, що такий початок дуже добрий".

Всі подарунки, які отримали молодята, вони передали засновниці благодійного фонду "Фундація волонтерів без кордонів" Олені Гончаренко.

"Під опікою благодійного фонду перебуває понад 100 родин і понад 300 дітей, – каже Олена Гончаренко. – Багато родин у нас є багатодітними, тому ця допомога для нас є необхідною, тому що всі наші родини – малозабезпечені. Є також родини, в яких є діти з інвалідністю, або одинокі мами. Дуже приємно, що у нас є така гарна молодь, яка генерує такі соціальні ініціативи. У нас формується нове покоління соціально відповідальних людей. І це дуже приємно".

Наречені Дмитро та Юлія Лисенко раді, що можуть допомогти мамам, і просять інших долучатися до добрих справ.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися