У Києві мітингували представниці секс-індустрії
Україна

У Києві мітингували представниці секс-індустрії

17 грудня 2018, 19:00
0
0
Сподобалось?
0

У понеділок, 17 грудня представниці секс-індустрії  вийшли на мітинг у центрі Києва на Михайлівській площі. Жінки,  приховуючи свої обличчя, влаштували акцію, якою хочуть  привернути увагу влади до своїх проблем, серед яких головна– переведення діяльності повій в правове поле. Про це пишуть Вести.

Активістки організації секс-працівниць  “Легалайф-Україна” хочуть, аби змінилося українське законодавство і пом’якшилося відповідальність за   заняття проституцією.

На сьогодні санкція статті Кримінального кодексу за це правопорушення передбачає тюремне ув’язнення на термін від року до трьох. Адміністративна відповідальність зводиться до штрафів і громадських робіт. Проституцію вони вважають вільним вибором повнолітніх громадян, а не кримінальним злочином,- пише видання

«Ми вимагаємо не лише скасування адміністративної відповідальності, а й кримінальної, за сутенерство та звідництво. Справа в тому, що для нашої ж безпеки ми змушені жити і працювати в парах або групами. Це можуть кваліфікувати як кримінальний злочин, але це неправильно. Ми вимагаємо перевести нашу діяльність в легальне поле, адже, по суті, це така ж робота, як будь-яка інша. Це наш вибір», – сказала координатор акції Наталія Дорофєєва.

Жінки вийшли на акцію з плакатами «Сама винна», «Знала, на що йшла», «Байдужість = насильство».

Зазначається, що 17 грудня відзначають Міжнародний день захисту секс-працівників від насильства і жорстокості. В цей день всі небайдужі до проблеми дискримінації секс-робітниць виходять на вулиці з червоними парасольками.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися