Футболіст-лучанин Анатолій Тимощук може продовжити кар’єру в Нью-Йорку
Світ

Футболіст-лучанин Анатолій Тимощук може продовжити кар’єру в Нью-Йорку

14 квітня 2015, 14:50
0
0
Сподобалось?
0

36-річний півзахисник російського «Зеніту» і збірної України, лучанин Анатолій Тимощук, влітку покине пітерську команду. Він має намір продовжити ігрову кар’єру за океаном.

Після закінчення контракту з петербурзьким клубом (30 червня 2015 року), крім пропозицій з ОАЕ і Саудівської Аравії, у футболіста з’явилася можливість спробувати свої сили у вищій лізі футболу США, пише «Високий Замок». За інформацією «Известий», в титулованому хавбеку зацікавлений «Нью-Йорк Сіті». Цей клуб був створений зовсім нещодавно і провів свій перший офіційний матч у березні 2015 року. «Нью-Йорк Сіті» – спільне дітище арабських господарів футбольного «Манчестер Сіті» і власників найпопулярнішої бейсбольної команди «Нью-Йорк Янкіз». Власники вже заявили, що хочуть створити суперклуб.

У складі клубу з Нью-Йорка вже виступає чемпіон Європи та чемпіон світу іспанець Давид Вілья. Влітку до команди приєднається іменитий англійський півзахисник Френк Лемпард. Крім підписання контракту з Лемпардом «Нью-Йорк Сіті» має намір провести потужну трансферну кампанію і дістати якомога більше сильних гравців з Європи. Тимощук може перейти в клуб на правах вільного агента, тобто дістатися «Сіті» абсолютно безкоштовно.

Крім «Нью-Йорк Сіті», Тимощуку готовий зробити пропозицію ще один клуб з МЛС. Таким чином, в літнє трансферне вікно у півзахисника буде широкий вибір нових роботодавців. Варіант, при якому капітан збірної України залишиться в петербурзькому клубі і отримає посаду в структурі, не розглядається.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися