Кадиров дозволив чеченській поліції відкривати вогонь на ураження по силовиках з інших регіонів
Світ

Кадиров дозволив чеченській поліції відкривати вогонь на ураження по силовиках з інших регіонів

23 квітня 2015, 12:29
0
0
Сподобалось?
0

Глава Чечні Рамзан Кадиров наказав відкривати вогонь на ураження в разі, якщо силовики з інших регіонів намагаються провести спецоперації на території республіки без узгодження з місцевою владою. Про це він заявив на засіданні з представниками силових відомств Чечні 22 квітня, повідомляє телеканал «Дождь».

– Я офіційно заявляю, якщо без вашого відома на вашій території з'являється, не має значення – чи то москвич, чи то ставропільчанин –

відкривати вогонь на ураження. З нами повинні рахуватися», – сказав Кадиров на нараді з чеченськими силовиками.

Кадиров також зазначив, що чеченські силовики не мають «права виїжджати на територію Інгушетії і проводити проти терористів і екстремістів заходи». Раніше глава Чечні назвав незаконними дії ставропільських поліцейських, які в ході операції у Грозному вбили знаходився у федеральному розшуку Джамбулата Дадаєва. За словами Кадирова, він обговорив цю ситуацію з начальником ГУ МВС Росії по Північно-Кавказькому федеральному округу Сергієм Ченчіковим. Він «повідомив, що питання перебуває на особистому контролі, проводиться ретельне розслідування, з'ясовуються всі обставини, винні понесуть покарання». Джамбулата Дадаєва застрелили у Грозному 19 квітня. За даними правоохоронних органів, він обстріляв силовиків і спробував протаранити на машині їх службове авто, після чого був убитий. Дадаєв знаходився у федеральному розшуку. Проти нього було порушено справу про заподіяння тяжких травм потерпілому, ім'я якого не повідомляється.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися