Під Ростовом знищено 30 одиниць військової техніки
Світ

Під Ростовом знищено 30 одиниць військової техніки

28 квітня 2015, 15:48
0
1
Сподобалось?
1

Вранці 28 квітня мешканці Мясниковського і Некліновського районів Ростовської області поскаржилися на вибухи, від яких тремтіло скло у вікнах і навіть підлоги. З’ясувалося, що це відлуння надзвичайної події на Кузьмінському полігоні збройних сил РФ.

Російські ЗМІ, з посиланням на прес-службу Південного військового округу, пишуть, що близько 7:45 в районі населеного пункту Кузьмінки при виході техніки одного з підрозділів ЮВО з польового табору на планові заняття з бойової підготовки в результаті замикання електропроводки сталося займання всередині самохідної артилерійської установки, через що вибухнув її боєкомплект. Двоє військових отримали контузії, третьому відірвало палець. Екіпаж САУ оперативно покинув машину і пішов на безпечну відстань.

Після цього з невідомих причин детонували боєприпаси в одному зі складів, що знаходяться поблизу. Також пишуть про знищення 30 одиниць різної військової техніки.

Жителів прилеглих хуторів Чкалов, Пріют і Головінка евакуюють у два пункти тимчасового розміщення, що знаходяться у селі Самбек і на хуторі Петрівка.

https://www.youtube.com/watch?v=uMv5gemDTiM


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися