Світ

Путін, як загроза, обійшов екстремістів і кризу

15 червня 2015, 23:46
0
0
Сподобалось?
0

Президент Росії Володимир Путін становить найбільшу загрозу для Європейського Союзу, випереджаючи екстремістські партії та економічну кризу. Такі результати опитування 50 європейських і американських експертів високого рівня оприлюднив брюссельський тижневик POLITOCO.

 «Російський президент нині становить найбільш серйозну загрозу для Європи, випереджаючи слабку економіку», - йдеться у публікації.

Як зазначається, таку думку висловили 28 експертів, які вважають, що цього року не слід очікувати поліпшення відносин між Євросоюзом і Росією.

Серед інших викликів для ЄС опитані називали економічні проблеми (15 респондентів), екстремістські партії (13), міграційну кризу (9), послаблення відносин ЄС-США (9), ісламістський тероризм (8), вихід Великої Британії з ЄС (7), вихід Греції із зони євро (6), розпад держав (5).

У дослідженні взяли участь високопоставлені експерти з країн ЄС і США, серед яких чинні посли, депутати Європарламенту, колишні урядовці, заступник Генерального секретаря НАТО, фахівці з міжнародних відносин.

Джерело: Укрінформ.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися