«Майдан» у Єревані російський пропагандистський канал 24 відкрито послав у ж***
Світ

«Майдан» у Єревані російський пропагандистський канал 24 відкрито послав у ж***

26 червня 2015, 12:06
0
0
Сподобалось?
0

У Вірменії демонстранти, які протестують майже тиждень поспіль, мають намір продовжувати акцію до виконання їхніх вимог. Про це заявив член координаційної групи «Ні пограбуванню» Вагінак Шушанян на мітингу на проспекті Баграмяна.

Учасники акції протесту вимагають скасувати рішення Комісії з регулювання громадських послуг Вірменії від 17 червня про підвищення тарифу на електроенергію. Шушанян повідомив, що усі охочі щодня можуть з 18:00 збиратися на Площі свободи, звідки ходою непокори проходити по столичних вулицях і приєднуватися до активістів, які перебувають на проспекті Баграмяна. «Проте, усе відбуватиметься у рамках закону, марші будуть мирними, ми не порушуємо Конституцію і порядок. Ми проводитимемо мирну ходу», - заявив Шушанян.

Представники громадського руху «Ні пограбуванню» з 19-го червня проводять в Єревані мітинги проти підвищення тарифів на електроенергію. Рано вранці 23-го червня поліцейські із застосуванням водометів на проспекті Баграмяна розігнали мирну демонстрацію, що прямувала до адміністрації президента країни, внаслідок чого постраждали 25 осіб. Масштабна акція поновилася того ж дня увечері, мітинги носять виключно мирний характер. Наразі проспект Баграмяна залишається заблокованим.

Комісія з регулювання громадських послуг Вірменії 17 червня прийняла рішення про підвищення тарифу на електроенергію з 1 серпня на понад 16%.

Тим часом російські пропагандистські ЗМІ, як завжди, по-своєму висвітлюють події. Обурені брехливими репортажами вірмени на площі розгорнули плакати, через які в прямому ефірі послали російський канал 24 в ж***. Також був надпис: «Не тупите и не лгите».

Джерело: Високий замок online, glavred.info


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися