Світ

Над Санкт-Петербургом розбилися прибульці?

16 липня 2015, 15:27
2
-2
Сподобалось?
-2

Російська студентка Анна Жмаєва стала очевидцем зіткнення двох НЛО у небі над Санкт-Петербургом. Усе це дівчина зафільмувала на свій смартфон.

Як повідомляють «Невские новости», дівчина прогулювалася містом. Глянувши в небо, вона помітила два невідомі літаючі об’єкти. Студентка відразу включила камеру смартфона й почала робити відеозапис. В ту мить і сталося зіткнення між двома НЛО – вони зблизилися і вибухнули, залишивши по собі спалах яскравого світла.

«Коли я почала знімати, НЛО зіткнулися один з одним і спалахнули», – прокоментувала своє відео дівчина для місцевих ЗМІ. Ті звернулися за поясненнями до рятувальних служб. Адже в той час неподалік літаки брали участь у воєнно-морському авіасалоні – виникло припущення, що катастрофа могла бути пов’язана не з НЛО, а з російською авіацією. Проте організатори салону рішуче це спростували, запевнивши, що під час міроприємства жодних інцидентів не траплялося, тим більше, зіткнень літаків. Вибуху в небі не бачили й санки-петербурзькі рятувальники. Звідки ж тоді взявся дивний запис на смартфоні?


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Володимир
    Володимир

    Шановні грамотіїї, які писали цю замітку. Невже ви так серйозно протирали штани в учбових закладах, що не знаєте, що в українській мові слова МІРОПРИЄМСТВА немає?!!!!! Чи ви перегрілись десь на сонці? Либонь. У даному випадку слід писати слово ЗАХОДУ. Вчіться, і не паплюжте рідну мову, будь ласка.

    16 липня 2015, 15:45
    Відповісти
  • Andres
    Andres

    Опять кацапы бухими летали.

    16 липня 2015, 16:03
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися