Дворічна дівчинка із синдромом Дауна стала моделлю завдяки своїй променистій посмішці
Світ

Дворічна дівчинка із синдромом Дауна стала моделлю завдяки своїй променистій посмішці

9 вересня 2015, 14:33
0
1
Сподобалось?
1

Друзі британки Джулі Сіборн, мами дволітньої Конні-Роуз із синдромом Дауна, часто робили їй компліменти із приводу променистої посмішки її донечки. Вони й порадили Джулі звернутися в модельне агентство, і вона зробила це. Тепер у маленької Конні два контракти, і дівчинка стає усе популярнішою.

«Коли я зауважувала в агентствах про синдром Дауна, там навіть оком не повели, - розповідає Джулі. - Конні виконує всі вказівки і просто обожнює камеру».

«Я надіслала фото Конні в два агентства, запитавши, чи зацікавлені вони, чи я просто обманюю сама себе, - каже Джулі. − І нам відразу відповіли, що зацікавлені! Конні звикла до того, що її фотографують, – продовжує мама дівчинки. – Як тільки їй перестане подобатися, ми покладемо цьому край».

«Коли я була вагітна, мене попередили про високий ризик народження дитини із синдромом Дауна і запропонували зробити тест для перевірки, але я відмовилася, для мене це не було проблемою. У всіх наших друзів із дітьми з цим синдромом - абсолютно позитивний досвід. Ми отримуємо стільки підтримки - це взагалі не проблема. Це просто дитина, яку треба любити», – ділиться мама маленької модельки.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися