Російський журналіст: Путін їде на Генасамблею ООН із «плачем Ярославни»
Світ

Російський журналіст: Путін їде на Генасамблею ООН із «плачем Ярославни»

14 вересня 2015, 12:12
0
2
Сподобалось?
2

Опозиційний журналіст із Росії Саша Сотник проаналізував підготовлену для виступу на Генасамблеї Організації Об’єднаних Націй промову глави РФ Володимира Путіна. Журналіст на своїй сторінці в Facebook повідомив, що йому вдалося ознайомитися з фрагментом тексту спічу російського лідера, пишуть «Патріоти України».

«Якщо той фрагмент тексту, з яким мене ознайомили сьогодні з нагоди, і є частина заготовленої для Путіна промови, адресованої Генасамблеї ООН, то можна зробити коротку характеристику, з чим наш «національний дилер» поїде «у світ», — написав він. «А поїде він із класичним «плачем Ярославни» та демагогічними міркуваннями про сучасний світоустрій. Він розкритикує НАТО і США, згадавши про те, як Росія відмовилася від комуністичної ідеології та «побудувала капіталізм», і навіть дозволила «зруйнувати блок Варшавського договору», внаслідок чого світ став «однополярним», — додав журналіст.

За словами Сотника, не омине Путін і України. «А ще він штурхне Держдеп США, промови якого все частіше нагадують «циркові номери», розкритикує країни Балтії, які «підкидають хмиз» у вогонь антиросійських настроїв. Не омине увагою й Україну, порівнявши Порошенка з диктатором Домініканської республіки Трухільо, про якого на Заході казали: «Він, звичайно, сучий син, але це наш сучий син». І, зрозуміло, поплаче про Сирію», — зазначив Сотник.

«Що ж, будемо чекати балакуна на трибуні. А фрагмент, який я прочитав, — безумовно, провальний. Спічрайтерів належало би звільнити, але, боюся, «других писателей у меня для вас нет», — резюмував журналіст.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися