Росія «кинула» терориста Бабая
Світ

Росія «кинула» терориста Бабая

17 вересня 2015, 08:14
0
6
Сподобалось?
6

Про існування за межею бідності розповів російським журналістам Олександр Можаєв – терорист, відомий під прізвиськом «Бабай». Після того, як його «попросили» забратися з Донбасу, він із сім’єю залишився без засобів для існування. Ось так «Росія своїх не кидає».

За словами «Бабая», після повернення з Донбасу він не може знайти роботу, тому через своїх знайомих попросив кинути в Інтернет-мережі прохання про допомогу – якщо не грошима, то хоча б продуктами або одягом. Також у нього накопичилися великі борги за газ, а попереду – зима.

«Так, у мене в родині зараз важке матеріальне становище. У вересні минулого року я зайшов на Донбас, а перед Новим роком вийшов звідти. Нас попросили піти. Сказали, мовляв, якщо хочете жити, їдьте. Так що перебувати там було дуже небезпечно... За те, що я перебуваю в рядах ополченців, не платять. А у мене сім'я, троє дітей. Мені елементарно нема, на що їх утримувати», - поскаржився терорист журналістам. На «нормальну» роботу Можаєва не беруть. «Кому ж потрібен кримінальний авторитет?» – сам задає риторичне запитання.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися