«Рупор Кремля» Дмитро Кисельов переконує, що нікого не хоче перетворювати на радіоактивний попіл
Світ

«Рупор Кремля» Дмитро Кисельов переконує, що нікого не хоче перетворювати на радіоактивний попіл

18 вересня 2015, 11:39
0
0
Сподобалось?
0

Гендиректор інформагентства «Росія сьогодні» Дмитро Кисельов, який звернувся до Європейського суду юстиції з позовом про зняття з нього персональних санкцій, в інтерв’ю «Известиям» розповів, що вважає свій образ надто демонізованим інтернет-громадськістю. За його словами, об’єктивні опитування соціологів свідчать, що його програма «Вести недели» на каналі «Росія 1» — лідер у РФ серед аналітичних програм за популярністю і симпатіями до ведучого.
 
«Скандальність, про яку ви кажете, — це рукотворне явище на дуже обмеженому майданчику брудної зони Інтернету. Вона ж — донор західних ЗМІ, яким цікаво демонізувати Росію і все, що з нею пов’язано», — заявив Кисельов. Телеведучий вважає, що «інтернет-хейтери» незаслужено навісили на нього ярлики.

«Так, сталіністом я став за те, що одного разу сказав, що Путін за масштабом діяльності в Росії порівнянний зі Сталіним. До речі, тут немає якісної оцінки діяльності того й іншого. Масштаб — це просто об’єм, — виправдовується скандально відомий ведучий. — Так само я ніколи не закликав перетворити Америку в радіоактивний попіл. Просто констатував, що Росія — єдина країна в світі, яка володіє достатньою військовою міццю, щоб відповісти на зовнішню агресію в якості удару відплати. Вважаю це висловлювання антивоєнним, що закликає США поводити себе більш обачно та відповідально у світі».

Він також заявив, що ніколи не виступав за введення військ в Україну, а стосовно конфлікту на сході України дотримується антивоєнної позиції: «Бойові дії слід негайно припинити і домовлятися».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися