У Росії побили пенсіонера, який зірвав із лобового скла автобуса портрет Сталіна
Світ

У Росії побили пенсіонера, який зірвав із лобового скла автобуса портрет Сталіна

7 жовтня 2015, 20:53
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні близько 10:00 в російському Тобольську на зупинці біля магазину «Ветеран» побили літнього чоловіка, інформує місцеве видання Тобольск.Ru.
 
«Ми їхали на автобусі маршруту «8к». Коли автобус під’їхав до зупинки «Ветеран», літній чоловік, виходячи, зірвав зі скла портрет Сталіна. Напевно, в далекому минулому він постраждав із вини вождя, інакше не можу пояснити його реакцію», — цитує «Тобольск.Ru» пенсіонерку, що стала свідком інциденту.
 
Це і спричинило бійку. Пенсіонерка розповіла, що після того, як портрет зірвали, водій автобуса, на вигляд — уродженець Кавказу, вийшов зі своєї кабіни і «почав колошматити старого і бити його». За подіями спостерігали пасажири і люди на зупинці.
 
У Тобольському пасажирському автотранспортному підприємстві не заперечували, що неприємна історія дійсно відбулася. Однак, за версією його співробітників, літнього пасажира бив не водій, а другий пасажир — молодий хлопець. Причому бив милицею.
 
«Поки не можемо точно сказати, що там сталося. За справу взялася поліція», — повідомили видання в організації. При цьому, за словами співробітника ПАТП, «в автобусах не повинно бути портретів вождів — ні старих, ні нових».
 
Поліція поки зберігає мовчання.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися