Вулицями Монреаля розгулює дивачка у сукні 18 сторіччя
Світ

Вулицями Монреаля розгулює дивачка у сукні 18 сторіччя

21 жовтня 2015, 22:21
0
6
Сподобалось?
6

Замріяні панянки часто нарікають на те, що народилися не в свій час, пише boredpanda.com. Поміркувати над цим вирішив французький фотограф Тібол Каррон, створивши забавну серію знімків, на яких відображена гостя з минулого — дівчина, чий образ явно навіяний стилістикою 18 століття. У повсякденних побутових ситуаціях вона виглядає дуже оригінально!

«Що б сталося, якби...» — мабуть, саме з такої думки починаються всі найцікавіші арт-проекти. Тібол Каррон — професійний фотохудожник, зараз живе в Монреалі, йому 27 років, й він не уявляє себе без фотокамери. Грайливий фотоцикл «Якби мода залишилася такою...» викликає у глядача усмішку, адже образ героїні продуманий до дрібниць, а ситуації, в які вона потрапляє, знайомі кожному з нас. Світла перука з локонами, шикарне плаття з криноліном, тонка талія, затягнута в корсет, — безумовно, персонаж вийшов гротескним, але від того не менш чарівним.

Героїня фотоциклу Каррона — аж ніяк не біла ворона. Вона слухає музику в метро, ​​вибирає фрукти в супермаркеті, апетитно їсть фастфуд і ловить попутку на дорозі

Мабуть, випадкові перехожі, яким довелося побачити знімальний процес, були ну дуже здивовані.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися