Британці влаштували фейковий похорон другу, що зник із їхнього життя, відколи почав зустрічатися з дівчиною
Світ

Британці влаштували фейковий похорон другу, що зник із їхнього життя, відколи почав зустрічатися з дівчиною

22 жовтня 2015, 22:13
0
0
Сподобалось?
0

Коли 21-літній Кейран Кейбл почав стрічатися з 19-літньою Джесс Фергюсон, він цілком зник із життя своїх друзів. Після 18 місяців дзвінків та електронних листів без відповідей двадцятеро друзів Кейрана вирішили влаштувати йому жартівливу «церемонію похорону». Ця затія передбачала винайнятий катафалк, макет домовини і навіть промову про «покійного», пише boredpanda.com.

«Кейран 18 важких місяців боровся, намагаючись зберегти свою дружбу зі своїми друзями у живих, та зусилля виявилися марними, і він поплив до воріт Раю. «Найбільше ж болить від того, що ми не встигли сказати йому слова прощання, коли його статус змінився із «холостяк» на «у стосунках»...» – виголошували хлопці у промові над виготовленою із тирсоплити «труною» «передчасно спочилого у забутті» друга.

Приятель Кейрана Бен Салліван зазначив: «Кейран був у стосунках майже два роки, і всі ми почувалися, наче він помер, бо ніхто з нас його відтоді майже не бачив. Кілька тижнів тому, зібравшись у пабі, ми його «пом’янули» кухлем пива».

Кейрана, який нічого не підозрював, у день «похорону» друзі витягнули нібито дивитися матч із регбі, а натомість влаштували йому «поховання», змусивши лізти до фанерного ящика, ще й вулицю своєю процесією з катафалком загородили, спричинивши затор. 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися