Світ

В Росії директорка школи взялася збирати з дітей гроші на новий... Су-24?

30 листопада 2015, 22:38
2
-1
Сподобалось?
-1

Батьки саратовских школярів мають намір поскаржитися в прокуратуру на директора гімназії, яка запропонувала зібрати кошти на військовий літак. Батьки побоюються, що це зробить їх дітей мішенню для терористів.

Батьки школярів гімназії № 3 Саратова написали відкритий лист на ім'я директора навчального закладу Тетяни Райкової, яка заявила раніше, що школярі починають збирати кошти на «великий військовий літак» для допомоги Росії в сирійській війні, повідомляє «Високий Замок». Вони стурбовані тим, що Райкова втягнула дітей в «зовсім недитячу справу». І звертають увагу, що пасажирський лайнер A321 був збитий в результаті теракту, а Су-24 був підбитий турецьким літаком, при цьому директор хоче зібрати гроші на літак, який буде «бомбити терористів», тобто «фактично сирійських повстанців».

Про плани збирати гроші на військовий бомбардувальник Райкова повідомила ще 27 листопада, виступаючи на засіданні Громадської ради при Саратовської обласній думі. Вона розповіла, що члени військово-патріотичного клубу «Зірка Росії», який діє при гімназії, склали листа на ім'я президента Володимира Путіна.  Вона заявила з трибуни, що школярі хочуть зібрати гроші на «великий військовий літак», на борту якого буде намальована червона зірка.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Валентин
    Валентин

    Понятно, что во время ВОВ люди отдавали последнее для победы на Гитлером! А сейчас? Какая-то зомбированная дура собирает деньги для бомбежки мирных людей! Интересно, какой домик она построит на эти деньги?

    30 листопада 2015, 22:53
    Відповісти
    • Максим
      Максим

      Ну не такие уже они и мирные http://image.tsn.ua/media/images4/original/May2015/384723724.jpg

      30 листопада 2015, 22:59
      Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися