У Росії у бані згоріли заживо восьмеро підлітків
Світ

У Росії у бані згоріли заживо восьмеро підлітків

6 грудня 2015, 21:00
0
0
Сподобалось?
0

У Ханти-Мансійському автономному окрузі у місті Лянтор школярі святкували день народження одного з друзів, потім відправилися на дачу, де розпалили в лазні піч-буржуйку. Зрештою сусіди побачили охопленої будівлю і викликали пожежників.

На даний момент хронологія подій вже відома, повідомляє НТВ. Мабуть, свято відбувалося в лазні через те, що дачний будинок був ще не добудований. Судячи з усього, з печі, що знаходиться біля виходу, випало вугілля, почалася пожежа. Цей вогонь просто відрізав молодим людям шлях на вулицю, і тоді вони вирішили сховатися в парилці, зачинивши за собою двері. Але звідти піти було нікуди. У парилці усі підлітки загинули, задихнувшись від чадного газу.

Зараз слідчі продовжують розбирати завали, а експерти повинні перевірити уламки згорілої лазні, щоб з'ясувати всі обставини події.

Олена Скобелєва, старший помічник керівника СУ СК РФ по ХМАО: «Зі стін приміщення вилучені проби для проведення експертизи на предмет наявності паливно-мастильних матеріалів. У родичів загиблих вилучені зразки крові для генетичних досліджень. Слідчими допитуються батьки загиблих, а також господар будови».

Відомо, що в момент пожежі в лазні перебувала не вся компанія підлітків. Кільком молодим людям все ж вдалося уникнути смерті. За деякими даними, спочатку на святі зібралися 11 підлітків. Вони почали відзначати день народження одного з них в селищі в звичайному будинку, звідки в ту ж ніч вирішили перебратися на дачну територію.

За деякими даними, частина молодих людей поїхали туди на машині, а троє з них – пішли пішки. Коли вони підійшли до лазні в дачному селищі, вона вже щосили палала. Імовірно, вони злякалися повідомляти про це дорослим, і зробили це лише, коли повернулися додому.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися