Японці створили спрей із ароматом... котячої шерсті
Світ

Японці створили спрей із ароматом... котячої шерсті

15 грудня 2015, 15:34
0
0
Сподобалось?
0

Власники домашніх котів по всьому світу можуть підтвердити, що голови їхніх улюбленців пахнуть приємно. Дехто навіть описує цей запах як суміш сонячного дня із пахощами щойно спеченого хліба. Ось чому японська парфумерна компанія «Феліссімо» вирішила дослідити його, і в підсумку її фахівці створили спрей із «домашнім» ароматом котячої шерстки, який одразу огортає затишком і спокоєм, пише Boredpanda. Це майже те саме, що, зручно вмостившись у кріслі з улюбленцем на колінах, чухати муркотуна за вухом і відчувати його тепло.

 

Щоб відтворити цей невловимий аромат, сам голова парфумерної компанії пан Ямомото чотири місяці мудрував над складом нового спрею і перенюхав не одну котячу голову (які усе ж таки диваки ті японці!).

 

Коштує новинка близько десяти доларів. Є в асортименті й крем для рук із цим ароматом, який зробить ваші руки такими ж м’якими, як котячі лапки.

Звичайно, не всі коти приємно пахнуть, але не хвилюйтеся – цей засіб був розроблений з участю тих представників пухнастої братії, які пахкотіли найприємніше.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися