Маразматик Жириновський: «Нужно всю Украину оккупировать, как Крым!»
Світ

Маразматик Жириновський: «Нужно всю Украину оккупировать, как Крым!»

21 лютого 2016, 15:56
0
0
Сподобалось?
0

Лідер російської політсили ЛДПР та головний клоун Кремля Володимир Жириновський знову продемонстрував свої шовіністичні замашки стосовно України.

В ефірі популярного в РФ телешоу «Воскресный вечер» одіозний політик заявив: «Потрібно всю Україну окупувати, як Крим». Як бачимо, путінський прихвостень, в адекватності котрого сумнівається не лише весь світ, але й самі росіяни, навіть не вважає за потрібне прикриватись, як це роблять його колеги по Держдумі, «референдумом» чи «приєднанням», а називає речі своїми іменами. Ну що ж, принаймні не бреше.

Крім України, під час свого виступу на передачі він примудрився публічно, на всю країну, принизити ще й Естонію та Грузію. Зал при цьому гучно плескав у долоні, підтримуючи слова штатного путінського скомороха. 

Жириновський, зокрема, поцікавився в опонентки з Естонії, чим ще її держава може похвалитися, крім лікеру «Вана Таллін». А на додачу пригрозив: «В нас розпочинаються в Псковській області навчання ВПС. Псковська область межує з Естонією. Як ви думаєте, чого ТАМ починаються навчання?» 

Дивіться самі: 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися