Вуличний музикант знешкодив терориста, розбивши об його голову гітару
Світ

Вуличний музикант знешкодив терориста, розбивши об його голову гітару

9 березня 2016, 20:36
0
0
Сподобалось?
0

Як відомо, учора, 8 березня, в день прибуття до Ізраїлю віце-президента США Джона Байдена, в портовому місті Яффо та Єрусалимі було скоєно загалом три терористичні акти. За попередніми даними, близько десяти людей поранені, один чоловік — 29-літній турист — загинув.

Зокрема, в Яффо терорист з ножем спочатку атакував і поранив трьох людей на території Яффського порту, а потім побіг на північ, в бік набережної, де завдав ножових поранень ще чотирьом людям, після чого був ліквідований бійцями ізраїльського спецназу, що прибули на місце. Встановлено особу бойовика: це 22-літній палестинець з Кілікії, що потрапив на територію Ізраїлю нелегально. За даними поліції, діяв той самотужки. Повідомляється також, що днями він повернувся з паломництва в Мекку.

Стали відомі подробиці трагічної події. Виявляється, до прибуття силовиків знешкодив арабського бойовика... вуличний музикант. 26-літній хлопець на ім’я Шай збив убивцю перехожих з ніг ударами гітарою. Він грав на набережній, коли повз пробігав араб із закривавленим ножем. Терорист накинувся на музиканта, але той не розгубився і використав музичний інструмент, пише видання Izrus.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися