В Чехії український заробітчанин врятував перехожу від зґвалтування
Світ

В Чехії український заробітчанин врятував перехожу від зґвалтування

21 березня 2016, 13:40
0
0
Сподобалось?
0

Прикарпатець Ігор Сова, що подався заробітчанином у чеське місто Градец Кралове, у ніч на четвер, 18 березня, став героєм драматичної пригоди. Про це хлопець родом з Долини розповів виданню «Галка» через електронне спілкування.

Волею випадку 22-річний Ігор, ідучи парком, почув підозрілі звуки у кущах. Вирішив перевірити, що коїться, і побачив дівчину, яку били і намагалися зґвалтувати четверо чоловіків азіатської зовнішності.

Ігор без родумів кинувся знешкоджувати зловмисників, але майже зразу після початку бійки знесилено упав на коліна – на руках червоніла кров. Злочинець з ножем і його троє спільників щось викрикнули незрозумілою мовою та втекли.

Стікаючи кров’ю, хлопець дістався своєї машини і відвіз поранену дівчину до лікарні. Хоча сам на порозі медичного закладу одразу ж знепритомнів.

Повернувся до тями лише через півдоби. У нього три ножових поранення — у груди, живіт і руку. У врятованої ним дівчини — численні забої та перелом лівої руки. Та, на щастя, їхнім життям уже нічого не загрожує. До слова, потерпіла за походженням теж українка.

Нині Ігор на лікуванні в одній з чеських лікарень, переніс кілька операцій, та медики запевняють, що усе з ним буде гаразд.

Хлопець переконує: якби знову потрапив у таку ситуацію, все одно неодмінно б узявся захищати дівчину, бо так повинен чинити кожен чоловік.

Ґвалтівників розшукує чеська поліція. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися