Австралійка закохалася в донора сперми, від якого має доньку
Світ

Австралійка закохалася в донора сперми, від якого має доньку

1 квітня 2016, 13:48
0
0
Сподобалось?
0

Аміна Харт з Австралії, як і кожна жінка, виросла зі сподіванням у серці, що обов’язково зустріне свого принца на коні, вони одружаться, народять купу дітлахів і житимуть довго та щасливо. Та реальність не така райдужна, як би нам того хотілося. Розповіло цю зворушливу історію видання BuzzFeed.

Австралійка таки познайомилася з чоловіком, закохалася, вони побралися і невдовзі у них з’явився первісток — чарівний хлопчик на ім’я Марлон. Та на цьому казка у її житті закінчилася. Доволі швидко батьки зрозуміли, що із сином не все гаразд. Після загострення чотиримісячний малюк помер. Лікарі пояснили, що в дитини було спадкове генетичне захворювання, яке вони навіть діагностувати правильно не можуть. Стосунки Аміни з чоловіком не перенесли такого удару долі, і вони розлучилися.

Найстрашніше, що те ж саме сталося і з другою Аміниною дитиною — маленький Луїс не дожив двох місяців до свого першого дня народження. Цього разу медики діагноз усе ж встановили: малюк успадкував міотабулярну міопатію.

Після втрати двох дітей, Аміні знадобилося немало мужності й часу, щоб врешті зважитися на третю спробу стати матір’ю. В 2011-му жінка обрала донором сперми Скотта Андерсона і через 9 місяців народила здорову крихітку. Дівчинку нарекли Лейлою. Все у їхньому з донечкою житті змінилося, коли щаслива мама вирішила познайомити дочку з біологічним батьком. Вона надіслала запит на інформацію про донора (в своєму профілі Скотт написав, що буде радий познайомитися з дитиною, котру допоміг зачати), і через якийсь час знакова зустріч відбулася.

Скотт був щасливий познайомитися зі своєю дитиною та її матір’ю. Одразу знайшов спільну мову з маленькою Лейлою. Приходив до них мало не щотижня. Але і між Аміною та Скоттом пробігла якась іскра. Батьки Лейли почали зустрічатися, їхня симпатія переросла у справжні почуття. Невдовзі заручились. Ось так вийшло у цієї цікавої пари: спершу дитина — а потім уже кохання. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися