Маразм міцніє: В Сочі поховали 200 кіло салату «Цезар»
Світ

Маразм міцніє: В Сочі поховали 200 кіло салату «Цезар»

27 квітня 2016, 14:49
0
0
Сподобалось?
0

В рамках міжнародного гастрономічного фестивалю Gastreet («Гастрит»?) у Сочі відбулися похорони двох центнерів відбірного салату «Цезар» з труною, оркестром, катафалком і надгробком, повідомляє портал tjournal.ru.

Близько 200 кіло свіжонарубаного прямо на заході «Цезаря» висипали в спеціально приготовану невеличку труну і з помпою поховали на схилі гори, встановивши кам’яний надгробок. До складу «спочилого у мирі» салату традиційно увійшли помідори чері, пармезан, перепелині яйця і курка. Доволі недешеві інгредієнти і позбавлений глузду перформанс, зважаючи на те, скільки людей у країні не має що їсти...

«Головна ідея — позбавлення від страв, які багатьом уже просто-напросто приїлися. Розумієте, «Цезар» останнім часом став занадто «затертим», його замовляють, часто не замислюючись про те, що це якась окрема страва, яка має свій неповторний смак та історію», — розповіла піар-директор гастрономічного фестивалю Анастасія Мартинова.

Ця новина викликала бурхливу реакцію серед російських користувачів соціальних мереж. Більшість вважає таку акцію «бенкетом під час чуми» і не оцінила захід.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися