Щоб шлюб був міцним, молода має... відлупцювати нареченого!
Світ

Щоб шлюб був міцним, молода має... відлупцювати нареченого!

26 травня 2016, 15:02
0
0
Сподобалось?
0

У багатьох народів світу є дивні, як на наш погляд, весільні традиції. Так в Південно-Східній Азії, в лаоському племені Туенг, зберігся звичай носіння молодої на плечах. Вважається, що наречена не повинна йти зі свого дому в помешкання чоловіка ногами. Так, жених зобов’язаний принести собі в дім жінку, незважаючи на те, як би далеко вона не жила. Місцевий люд вірить, що саме так заворожується майбутнє щастя молодят. Мовляв, злі духи, що живуть біля будинку нареченого, побачать, на скільки сильне кохання подружжя, й не намагатимуться його посварити.

На островах далекого архіпелагу Тробріан весільна церемонія як така взагалі відсутня. Тут чоловіком і дружиною вважать пару, яка… поїла супчику з однієї миски при свідках! Це і є символом об’єднання двох людей в одну сім’ю. А ще тут свататися до хлопців ходять дівчата. Зі собою несуть шнурівку.

Та чи не найдивніша традиція продовжується в Руанді. Тут в шлюбну ніч наречена збиткується над молодим. Замість інтимних насолод вона лупцює благовірного, а той не має права чинити опір. Жінка шмагає коханого стільки, скільки захоче. І лиш коли їй набридне, чоловіку дозволяється подивитися на неї й все інше. Вважається, що цей звичай в майбутньому стає запорукою гармонії та спокою в сім’ї.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися