Світ

У Росії лікарка чотири місяці намагалася оживити свого чоловіка святою водою

17 серпня 2016, 12:14
0
0
Сподобалось?
0

Шок: у російському Волгограді пенсіонерка, яка раніше працювала терапевтом, чотири місяці намагалася оживити свого померлого чоловіка святою водою. Про це пише «Високий Замок».

Подружжя проживало в квартирі у Волгограді. Жінка 1940 року народження доглядала за чоловіком 1929 року народження, який рідко вставав з ліжка і мало рухався після того, як у 2015 році впав і пошкодив ногу. Востаннє сусіди бачили його лежачим на дивані в квітні. 12 серпня в квартирі сусідки знизу стався потоп, і люди, які зайшли до літнього подружжя, побачили мертве тіло чоловіка.

«З жінкою стали розмовляти, і з'ясувалося, що вона захопилася нетрадиційною медициною і вірила, що, якщо побризкати святою водою на чоловіка, зможе його підняти, оживити. Дітям вона говорила, що у них все добре, і просила не приїжджати», — розповіли слідчі.

У квартирі подружжя, де знаходилося вже практично муміфіковане тіло, було чисто і прибрано. Жінка говорила, що не відчувала неприємного запаху, а сусіди, відчувши його ще навесні, не звернули на це уваги.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися