У Бельгії відкрили унікальний ресторан, де відвідувачі можуть скуштувати вишукані страви в басейні на глибині п’яти метрів. Щоб потрапити за свій столик, відвідувачі надягають костюми для дайвінгу та пропливають до сфери, де і відбувається сам обід. Страви клієнтам доставляють офіціанти у водолазних костюмах. При цьому всю їжу ретельно упаковують у банки і поміщають у спеціальний кейс. Підводна трапеза в ресторані обійдеться в 99 євро. Понад рік треба було творцям, щоб спроектувати і вдосконалити процес доставки їжі в підводну капсулу.
Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!
Читайте також
Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...