Влада доплачуватиме людям на велосипедах
Світ

Влада доплачуватиме людям на велосипедах

15 червня 2018, 18:10
0
0
Сподобалось?
0

Нідерландський уряд виступив з ініціативою доплачувати працівникам, які дістаються на роботу на  велосипедах. Таким чином Нідерланди хочуть побороти  затори на дорогах-, повідомляє Європейська правда з посиланням на AFP.

“Пересідаймо із наших автомобілів на наші велосипеди”, – заявила цього тижня заступниця міністра інфраструктури Нідерландів Стінте ван Вельдховен, оголошуючи про нові заходи, які б спонукали людей використовувати велосипеди замість автомобілів.

Міністерство прагне, щоб додаткові 200 тисяч осіб змінили авто на двоколісні та “накрутили” додаткові три мільярди кілометрів.

Однією з новаторських ідей є компенсувати співробітникам можливість їздити на роботу велосипедом – виплачувати по 19 євроцентів за кілометр на велосипеді з дому і назад.

Ван Вельдховен обговорить цю пропозицію та інші способи заохочення використання велосипедів за допомогою фінансових винагород, таких як субсидії на покупку велосипедів, “з великими національними роботодавцями та малими і середніми підприємствами”, – йдеться у пресс-релізі міністерства.

У Нідерландах із населенням 17 мільйонів осіб  нараховується понад 22 мільйони велосипедів. У країні також є належна інфраструктура з десятками тисяч велосипедних доріжок.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися