Де заробітчанам платять найбільше
Світ

Де заробітчанам платять найбільше

20 жовтня 2018, 15:37
0
0
Сподобалось?
0

Найбільшу зарплату іноземним працівникам пропонують у Швейцарії, США, Гонконгу, Китаї та Сінгапурі. Йдеться про суму понад $150 тис., -повідомляє  gazeta.ua.

За результатами дослідження HSBC Expat Explorer survey, 45% іноземних працівників шукають нову роботу з вищою зарплатою. 28% змінили країну проживання заради кар'єрного росту. Переїзд вдо іншої країни дозволяє працівнику збільшити доходи у середньому на $21 тис.

У Швейцарії середня зарплата за рік зросла на $61 тис. Досягла $203 тис. Водночас у країні високі витрати на виховання та освіту дітей.

Вже 4 роки поспіль найкращим місцем для життя та роботи іноземців є Сінгапур. Крім високих зарплат, країна гарантує комфорт і безпеку працівникам. Гідні умови пропонують у Новій Зеландії, Німеччині, Канаді та Бахрейні.

Загалом до рейтингу потрапило 31 держава. Із країн-сусідів України найвище місце зайняла Росія - 20 місце. Туреччина і Польща посіли 24 і 25 місця відповідно.

У Міністерстві соціальної політики України вважають, що міграція українців за кордон суттєво скоротиться через 2-3 роки. Саме тоді середній рівень зарплати в Україні сягне 15 тис. грн. Причиною початку чергової "хвилі міграції" є те, що роботодавці довгий час не підвищували рівень оплати праці працівникам.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися