11-річна дівчинка з України народила дитину у Польщі
Світ

11-річна дівчинка з України народила дитину у Польщі

21 грудня 2018, 20:17
0
0
Сподобалось?
0

У Гданську,  на півночі Польщі, народила дитину 11-річна дівчинка з України. Гданська прокуратура проводить розслідування. Про це пише Gazeta.ua з посиланням на Gazeta Wyborcza.

Дівчинку привели до лікаря 18 грудня після того, як вона сказала матері, що їй погано. Лікар заявив, що 11-річна дівчинка перебуває на пізній стадії вагітності, і повідомив у поліцію. Дівчинку спочатку відправили до лікарні в Старогарді-Гданському, звідки її перевели в медустанову в Гданську. Там вона народила дитину.

Лікарня не розголошує інформації про стан здоров’я породіллі та її дитини.

Як повідомив прокурор оружної прокуратури у Ґданську Маріуш Душинський, матір та її донька походять з України і переїхали до Польщі у вересні. За попередньою інформацією, матір на час своєї поїздки до Польщі залишила доньку під опікою 63-річного співмешканця. Наразі невідомо, з якої області вони походять. Матір дівчинки не підозрювала, що її донька вагітна.

Наразі у справі триває слідство, яке має з’ясувати, на території якої країни відбувся злочин. Від цього залежить, хто розслідуватиме справу – правоохоронні органи Польщі чи України.

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися