У катастрофі в
Світ

У катастрофі в "Шереметьєво" загинула 41 людина

6 травня 2019, 08:33
0
0
Сподобалось?
0

У неділю (5 травня)  пасажирський літак SSJ-100, який прямував до Мурманська, загорівся під час аварійної  посадки в аеропорту Шереметьєво в Москві. У катастрофі літака в «Шереметьєво» загинула 41 людина.  Про це повідомляє "Интерфакс" з посиланням на представника Московського міжрегіонального управління слідчого комітету на транспорті Олену Марковську.

Із 78 осіб, які перебували на борту Superjet-100, загинула 41 людина, включно з одним членом екіпажу.

Зазначається, що аварійно-рятувальні роботи на місці катастрофи в "Шереметьєво" завершені.

"На даний момент завершені аварійно-рятувальні роботи. Служби аеропорту почали проводити заходи з буксирування повітряного судна і ліквідації наслідків події", - повідомили "Интерфаксу" в прес-службі аеропорту.

Джерело агентства повідомило, що основною причиною загибелі людей у хвостовому відсіку Superjet-100, який загорівся під час посадки в "Шереметьєво", стала спроба деяких пасажирів дістати з багажних полиць свої речі.

"За попередніми даними, з опитування очевидців випливає, що коли літак вдарився об землю і загорівся, деякі пасажири стали в паніці діставати свої речі з полиць. Це ускладнило евакуацію людей з задніх рядів літака і вони загинули у вогні", - сказав співрозмовник видання.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися