У Польщі “замінували” понад 120 шкіл під час випускних екзаменів
Світ

У Польщі “замінували” понад 120 шкіл під час випускних екзаменів

6 травня 2019, 17:18
0
0
Сподобалось?
0

Невідомі зловмисники поінформували про закладення вибухівки в 122 школах по всій Польщі, що призвело до затримки проведення випускних екзаменів.

Про це повідомило міністерство національної освіти Польщі, -пише Укрінформ.

“Центральне слідче бюро поліції повідомило Центральну екзаменаційну комісію про дії особи чи осіб, метою яких є паралізувати перебіг випускного екзамену травневої сесії 2019 року. Ці дії полягають у висиланні електронною поштою до шкіл, в яких проводиться випускний екзамен, інформації про підкладення на території цих освітніх закладів вибухових пристроїв”, - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, інформацію про вибухівку отримали 122 школи. Дирекція шкіл негайно повідомила про це відповідні служби, які перевірили усі будівлі. Як виявилося, усі повідомлення були неправдивими.

Після перевірки у 61-й школі екзамен розпочався за графіком о 9-й ранку, у 57-ми школах екзамен розпочався із затримкою, а у трьох школах перевірку проведено під час екзамену, який на момент довелося перервати. В одному випадку екзамен було перервано і його повторно проведуть у червні.

Як інформують польські ЗМІ, повідомлення про закладення вибухівки отримали школи в більшості регіонів Польщі.

У понеділок, 6 травня, розпочалася серія випускних екзаменів у польських школах, яка триватиме до 25 травня. Сьогодні випускники складали  екзамен з польської мови.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися