Московський піп ґвалтував сиріт, 13-річна дівчинка - вагітна
Світ

Московський піп ґвалтував сиріт, 13-річна дівчинка - вагітна

27 вересня 2019, 09:03
0
0
Сподобалось?
0

Суд арештував настоятеля Свято-Троїцької обителі милосердя в Оренбургській області Миколу Стремського за підозрою в зґвалтуванні та розбещенні неповнолітніх.  65-річний батюшка, виховав біля 70-ти прийомних дітей. 

Одна із 13-річних вихованок настоятеля - вагітна, - повідомляє російське видання  МК.

Нині у неї взяли аналіз ДНК, аби визначити, хто батько.
Слідство звинувачує Стремського за трьома статтями КК: “Зґвалтування потерпілої, яка не досягла чотирнадцятирічного віку”, “Розпусні дії щодо особи, яка не досягла чотирнадцятирічного віку, вчинені щодо двох чи більше осіб” і “Невиконання обов’язків із виховання неповнолітнього”. У якості потерпілих у справі проходять семеро неповнолітніх дітей, які були під його опікою. Діти жалілися, що піп систематично домагався дітей, ґвалтував їх та зачиняв їх проти волі.

Відомо також, що черниці з дому Стремського регулярно відправлялися на прийом до гінеколога. Деяких дівчаток місцеві бачили із синцями. А одна із прийомних дочок Стремського після досягнення 18-річного віку одразу опублікувала статус у соцмережі: “Нарешті я вільна, як вітер у полі”. У самих жителів Саракташа ставлення до отця неоднозначне. Одні його обожнюють, інші розповідають про його великий винний льох і те, що не раз бачили отця Миколу “під мухою”.У 2015 році на своєму золотистому Mercedes-Benz він попався п’яним за кермом. Причому став тікати від правоохоронців. Щоб доставити отця Миколая у відділок, їм довелося тягти його за ноги і за руки. Кримінальна справа зійшла нанівець. Через кілька місяців батюшку відновили на посаді.

Нині, на час проведення слідства батюшку відсторонили від посади настоятеля обителі та заборонили проводити служіння.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися