У Польщі двоє українців їздили п'яними на крадених авто
Світ

У Польщі двоє українців їздили п'яними на крадених авто

30 січня 2020, 17:15
0
0
Сподобалось?
0

Двоє українців 27 та 24 років протягом дня вчинили декілька злочинів у Польщі.

Про це повідомляє YAVP.PL. 

Житель польського міста Легіоново поскаржився, що орендатори його квартири пошкодили майно: зламали двері, розбили вікна, зірвали шпалери зі стін і знищили обладнання. Суму збитків власник оцінив майже в 17 тисяч злотих.

За вказаною адресою поліцейські, які прибули на виклик, побачили двох агресивних і нетверезих громадян України. У старшого з них знайшли марихуану. Також хлопець хотів дати хабар, щоб відкупитися. Його 24-річний друг чинив опір при затриманні та ображав поліцейських. Обох чоловіків забрали у відділок.

Під час розслідування слідчі виявили, що 27-річний громадянин України кількома годинами раніше викрав Dodge й сів за кермо, маючи в крові майже проміле алкоголю. Другий із затриманих українців того ж дня вкрав Fiat, яким також керував у нетверезому стані.

На підставі зібраних доказів прокурор висунув чоловікам звинувачення в крадіжці зі зломом транспортних засобів, водінні в нетверезому стані, хабарництві, неповазі до правоохоронців, чиненні опору при затриманні та пошкодженні чужого майна. Суд арештував обох громадян України на 3 місяці, поки триватиме слідство.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися