Реакція світових ЗМІ на паніку в Нових Санжарах
Світ

Реакція світових ЗМІ на паніку в Нових Санжарах

22 лютого 2020, 14:04
0
0
Сподобалось?
0

Ситуація з бунтом місцевих жителів Нових Санжар у Полтавській області, куди на карантин привезли евакуйованих з Уханя українців, показала наскільки наша влада нездатна на комунікацію з людьми.

А поки кожен намагається звалити провину на когось або щось, світові ЗМІ вже подали інформацію по-своєму, - пише Обозрєватель.

"Сотні поліцейських у шоломах, поліцейські фургони і бронетранспортер були відправлені туди для підтримки порядку. У сторону поліції періодично несеться "ганьба вам", – описує обстановку Reuters.

"Евакуйовані в масках, змучені довгою подорожжю, дивилися в розбиті вікна автобуса, коли він повільно їхав під поліцейським супроводом", – пише The Guardian.

"Жителі незадоволені тим, що наше місто приймає цих людей", – цитує Forbes слова місцевого жителя.

Реакція світових ЗМІ на події в Нових Санжарах

"Евакуація людей з Уханя була оточена секретами, чутками і розгубленістю. Влада до прибуття пасажирів не змогла ефективно повідомити про відсутність небезпеки і тримала пункт призначення в секреті. Те, що літак із Китаю спочатку полетів у напрямку харківського аеропорту на сході України й облетів його, викликало сум'яття і спекуляції в соціальних мережах", – пише Forbes.

"Українці глибоко не довіряють своєму уряду, оскільки країна страждає від корупції і має слабку систему охорони здоров'я. Країна також боролася з епідемією кору на тлі небажання деяких вакцинувати себе і своїх дітей", – пише Deutsche Welle.






Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися