У Швеції 6 тисяч людей не можуть визначити, до якої статі вони належать
Світ

У Швеції 6 тисяч людей не можуть визначити, до якої статі вони належать

7 березня 2020, 13:36
0
0
Сподобалось?
0

У Швеції на 1500% зріс рівень гендерної дисфорії серед дівчат і на 400% - серед хлопців.

Кількість людей, які страждають від розладу гендерної ідентичності, у Швеції становить близько 6000, - передає Родина.

Очікується, що ця кількість зростатиме в найближчі роки, оскільки все більше людей звертаються за допомогою та проходять тестування на гендерну дисфорію, повідомляє шведське телебачення SVT.

Статистика показує жахливу тенденцію. Кількість дівчат віком 13-17 років, які страждають такими розладами, зросла на 1500% з 2008 року. Серед хлопців-підлітків відсоток збільшився на 400%.

Пітер Салмі з Національної ради охорони здоров’я визнав, що владі відомо про збільшення кількості випадків: “Зростання? В цьому немає жодних сумнівів, але ми не знаємо чим спричинена ця тенденція – каже він.

Камілла Ернстссон з центру лікування дисфорії в Умеа стверджує, що за кілька років кількість випадків у її закладі зросла з одного-двох нових випадків на рік до десятка або близько того.

У той же час статистика показує, що люди із сексуальною дисфорією, як правило, вчиняють більше самогубств, ніж інші групи осіб. Із приблизно 6 000 людей з діагнозом гендерної дисфорії покінчили життя 21 чоловік та 18 жінок.

“Люди з гендерною дисфорією, які покінчили життя самогубством, також страждали від численних психіатричних станів, тому іноді важко дізнатися, що було причиною суїцидальних тенденцій”, – каже Салмі.

Шведи кажуть, що не знають причин такого різкого збільшення кількості випадків розладу. Тим часом, немає жодних сумнівів, що ми не можемо відкидати впливу нав’язливої пропаганди ЛГБТ-ідеології. До неї особливо сприйнятливі молоді люди з ще нестабільною емоційністю та психікою. Вони часто стають об’єктами пропагандистських дій.

Так само і у Великобританії, де навіть дітям кажуть, що вони можуть мати іншу стать, ніж вони є біологічно. Процедурам “зміни статі” піддаються навіть без згоди батьків.

У Швеції стався гучний випадок 14-річної дівчини, якій хірургічно видалили груди після того, як вона остаточно вирішила бути хлопчиком.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися