У Британії в новонародженого малюка діагностували коронавірус
Світ

У Британії в новонародженого малюка діагностували коронавірус

14 березня 2020, 17:33
0
0
Сподобалось?
0

У Лондоні коронавірус виявили у новонародженої дитини. Відомо, що матір дитини також хворіє на коронавірус, за кілька днів до пологів її доставили у лікарню з підозрою на пневмонію.

Про це інформує The Independent.

Тест дитини на коронавірус, який зробили незабаром після її народження у лондонському шпиталі North Middlesex, виявився позитивним. Дитина є одним з наймолодших пацієнтів у світі.

Новонародженого тестували на коронавірус через те, що його мати незадовго до пологів здавала такий самий тест. Позитивний результат у неї був підтверджений після того, як народилася дитина.

Тепер же лікарі намагаються з’ясувати, коли саме дитина могла заразитися коронавірусом — під час пологів, або мати передала їй хворобу ще в період вагітності.

Ще у двох пацієнтів в лікарні North Middlesex підтвердили коронавірус. Одного перевели до спеціалізованого центру, а інший лікується в ізоляторі".

Як повідомлялося, відповідно до останніх даних, у світі підтверджено 145 374 випадків коронавірусу. Найбільша кількість заражених – у Китаї (80 973), Італії (17 660), Ірані (11 364), Південній Кореї (8 086), Іспанії (5 232). Зафіксовано 5 429 смертей від коронавірусної хвороби. Одужали 71 694 людини.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися