У Польщі знайшли тіло, ймовірно, безвісти зниклого 22-річного українця
Світ

У Польщі знайшли тіло, ймовірно, безвісти зниклого 22-річного українця

29 квітня 2020, 15:17
0
0
Сподобалось?
0

Минулого тижня в селі Новошєлєц (Підкарпатське воєводство), що у Польщі, місцевий житель неподалік забудов знайшов тіло невідомої особи.

Про це пoвідoмляє Yavp.pl.

Попередній огляд та висновок експертів вказує на те, що, ймовірно, це тіло 22-річного українця Ігоря Скрипника, якого вважали викраденим і розшукували 4 місяці. Спеціалісти вже провели розтин, аби встановити причину смерті та остаточно підтвердити особу померлого. Наразі результат поки не повідомляється, адже тривають додаткові дослідження взятого біологічного матеріалу.

Нагадаємо, 22-річний Ігор Скрипник зник 26 грудня 2019 року. Останній раз його бачили цього дня ввечері на автозаправній станції в населеному пункті Красне (Підкарпатське воєводство). Відомо, що громадянин України в день свого зникнення пересувався чорним автомобілем Аudi A4 B5 в напрямку українського кордону. Зокрема, авто зафіксували на трасі Жешув-Ярослав. Ввечері, 26 грудня, близько 20:30 його також бачили в місцевості Новошєлєц.

За попередньою інформацією, в автомобілі разом зі зниклим хлопцем було ще двоє чоловіків, які згодом перетнули кордон з Україною.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися